Ena karta ti omogoča obisk različnih fitnes centrov po Sloveniji. Lahko greš na skupinske vadbe in na fitnes v kateri koli fitnes center v Gangu. Gang se širi - vsak mesec večja izbira fitnes centrov! Preveri lokacije in v iskalniku razišči pestro ponudbo vadb.
KAKO DELUJE NAŠ GANG ?
Z registracijo postaneš naš član. Tako pridobiš pravico do nakupa univerzalne karte za vse fitnes centre. Fitnes karto lahko tudi podariš prijatelju.
Izbereš vrsto karte, ki ti najbolj ustreza glede na tvojo aktivnost. Kupiš jo lahko s plačilnimi karticami (Maestro, MasterCard, Visa) ali z Moneto. Fitnes karta se shrani v virtualni obliki na tvojem mobilnem telefonu.
  OBISKI FITNES CENTROV
Vadiš lahko v katerem koli fitnes centru iz Ganga. Izbereš lahko skupinsko vadbo ali fitnes. S seboj pa moraš nujno imeti svoj mobilni telefon, saj služi kot identifikacija. Ob vstopu v fitnes center pokličeš na brezplačno telefonsko številko 1808 in ga prisloniš k terminalu na recepciji, tako se ti en obisk odšteje. Koristiš lahko enega ali več obiskov naenkrat, v primeru, da pripelješ na fitnes še koga, ki mu želiš plačati obisk. Pozor! Na nekatere skupinske vadbe, se je potrebno predhodno prijaviti. Preveri v iskalniku vadb.
  PODARI KARTO
Fitness Gang karta je odlična ideja za darilo partnerjem, prijateljem ali kot poslovno darilo.
V zavihku "nakup" izberi vrsto karte. Označi, da želiš karto podariti in vnesi podatke obdarjenca. Ob uspešno izvedenem nakupu, dobiš na svoj e-mail obvestilo o darilu. Priporočamo, da obvestilo sprintaš in ga daš osebi, ki ji je namenjena. Sama namreč ne bo dobila nikakršnega obvestila, saj ne želimo pokvariti presenečenja. Prijetno nakupovanje!
  REGIONALNE NOVIČKE

Si želiš izvedeti kam vse lahko hodiš na skupinske vadbe in fitnes v tvoji regiji poleg tega pa biti obveščen ob vstopu novih ponudnikov vadb v Fitness Gang?

Izberi regijo:


  Strinjam se s splošnimi pogoji.
FITNESS GANG partnerji
© 2014 FitnessGANG, All Rights Reserved